TKD YAYINLARI

29. Kongremize bildiri ve olgu gönderme süresi 20 Haziran'a uzatıldı. Kabul edilenler JACC 29 Ekim 2013 sayısında yayınlanacak.

tkd.org.tr




 29. Uluslararası Katılımlı Türk Kardiyoloji Kongresi'ne Bildiri Özeti Gönderme Süresi, üyelerimizin yoğun isteği nedeniyle 20 Haziran 2013 saat 24.00'e dek uzatılmıştır. 

Bildiğiniz gibi, kabul edilecek Sözlü Sunum ve Poster bildiriler JACC (Journal of American College of Cardiology) online versiyonunun 29 Ekim 2013 sayısında,  TCT Bildirileriyle birlikte yayınlanacaktır.

Bunun nedenle, yayıncıya kabul edilen Sözlü Sunum ve Poster bildirilerin 1 Ağustos 2014’te teslim edilmesi gerekmektedir.

Hakem değerlendirmelerine gereken zamanı bırakabilmek ve programlamayı zamanında bitirebilmek için bundan sonra herhangi bir uzatma olmayacağından, bildiri sahiplerinin tüm işlemlerini bu süre bitiminden önce tamamlamış olmaları şarttır.  

Geleneksel En İyi Sözlü Bildiri ve En İyi Poster Bildiri ödüllerimiz  ile en başarılı Erişkin ve Pediyatrik Girişimsel Bildirileri sahiplerine SCAI Fellows Course'a Katılım Ödülleri bu yıl da verilecektir.

Bu yıl da birinci basamak kardiyoloji hizmetinde çok önemli bir işleve sahip olan Aile Hekimlerimizden gelen istek üzerine, yalnızca Aile Hekimlerimizin gönderecekleri bildiriler için özel Bildiri Özeti Grubu açıktır ve bu gruba bildiri özeti gönderimi de aynı tarihe kadar sürecektir. Aile Hekimliği Bildiri Özeti Grubunu çevrenizdeki birinci basamakta görev yapan hekimlere duyurup yaygınlaştırmada sizin de katkı ve desteklerinizi esirgemeyeceğinize inanıyoruz.

Başarı dilekleri ve saygılarımızla.

 

Prof. Dr. Lale Tokgözoğlu
Gelecek Başkan
Bilim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. M. Kemal Erol
Genel Sekreter