TKD YAYINLARI

Prof. Dr. Tokgözoğlu'nun da konuşacağı EACPR webinarı "Update on lipid lowering therapy in difficult patients" 25 Kasım'da, TSİ 19.00-20.00'de.

tkd.org.tr




ESC Kardiyovasküler Önleme ve Rehabilitasyon Birliği (EACPR) 25 Kasım'da, Türkiye Saati İle 19.00-20.00 arasında Zor hastalarda lipit düşürücü tedavi güncellemesi (Update on lipid lowering therapy in difficult patients) konulu bir webinar gerçekleştirecek. Webinar PC ve tabletlerden, en az 2 Mbps hızındaki internet bağlantısıyla izlenebilecek.

Başkanımız Prof. Dr. Lale Tokgözoğlu, Doç. Dr. Haralambos Antoniades ve Prof. Dr. Borge Nordestgaard’ın konuşacağı bu webinarda genetik dislipidemi, diyabet, Kronik Böbrek Hastalığı ya da statin entoleransı olan hastaların tedavisinin neden daha güç olduğu ele alınacak ve bu hastaların tedavisinde yeni olanaklar üzerinde durulacaktır.

Olgu temelli sunumlar ve konunun uluslararası fikir önderleriyle canlı tartışılmasını içerecek olan program, EACPR tarafından hazırlanan ilk webinardır.

Bu webinarı izlemek için 25 Kasım'a dek http://www.escardio.org/Congresses-&-Events/Webinars/Prevention-and-rehabilitation/update-on-lipid-lowering-therapy-in-difficult-patients?hit=ecampaign adresinden online kayıt yaptırabilirsiniz. Önceden MyESC kaydınızı yaptırmış olmanız, webinara kaydolmak için yeterli olacaktır.

Başarı dilekleri ve saygılarımızla.

Prof. Dr. Adnan Abacı
TKD Genel Sekreteri
Prof. Dr. Meral Kayıkçıoğlu
TKD Lipit ÇG Başkanı