TKD YAYINLARI

Türkiye’nin TTB-STE kredili ilk online Sanal Kongresi E-Kardiyoloji 31 Mart’ta başlıyor. 3 Nisan canlı yayınında Prof. Dr. Z. Öngen ve Prof. Dr. O. Ergene ACC 2014’te açıklanan çalışmalar klinik pratiğimizi nasıl etkileyeceğini konuşacaklar.

tkd.org.tr




Değerli Üyemiz,

İki yıldır Boehringer Ingelheim’ın koşulsuz desteğiyle gerçekleştirdiğimiz, şimdiye dek 11.000 hekimin canlı yayın sırasında ve sonrasında da banttan izlediği, Türkiye’nin TTB-STE kredili ilk online Sanal Kongresi E-Kardiyoloji üçüncü yayın dönemine 31 Mart 2014’te başlıyor.

İlk canlı yayınımız da 3 Nisan 2014 Perşembe saat 12.00-13.00’te gerçekleştirilecek.

Konumuz: ACC 2014’te açıklanan çalışmalar klinik pratiğimizi nasıl etkileyecek?
Konuşmacılarımız: Prof. Dr. Zeki Öngen, Prof. Dr. Oktay Ergene

Bildiğiniz gibi, program sırasında canlı yayına bağlanıp soru sorma olanağınız var.

Her canlı oturumumuzun geçen yıllarda olduğu gibi 1 TTB-STE Kredisiyle kredilendirilmesini bekliyoruz. Her bölümün kredisini almak isteyen hekimlerimizin, pek yakında yeni dönemi başlayacak olan Bu Hafta Sizdeyiz webinar dizimizdeki gibi, her bölüm sonrasında yayınlanacak konuyla ilgili sorulara yanıt vermeleri ve TTB-STE Kredilendirme Kurulunun yeni uygulaması nedeniyle, özel güvenlikli sisteme T.C. Kimlik Numaralarını girmeleri gerekecek.

Canlı Yayınını kaçırdığınız bölümleri daha sonra TKD-TV’den izleyebilir, isterseniz sorulacak soruları yanıtlayarak o bölümün TTB-STE kredisini de alabilirsiniz.

Başarı dilekleri ve saygılarımla.

Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol
Genel Sekreter