TKD YAYINLARI

EuroEcho Imaging 2013 (İstanbul) Kongresi'ne indirimli kayıt süresi 7 Kasım'a dek uzatıldı; kaydınızı yaptırdınız mı?

tkd.org.tr




Değerli Üyemiz,
 
Uzun zamandır Türkiye’de yapılması için çaba gösterdiğimiz ve sonunda bu yıl 11-14 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak olan EuroEcho Imaging 2013 Kongresi'ne kaydınızı yaptırdınız mı? ESC’den aldığımız bilgilere göre, Şu anda toplam kayıt sayısı 1782’ye ulaşmış durumda. Israrlarımızla Türkiye’de yapılmasını sağladığımız bu toplantıya katılım sıralamasında komşumuz Yunanistan 148 kayıtla başı çekerken, biz 65 kayıtla  ancak onuncu sıradayız.

ESC ve EACVI ile yapılan görüşmeler sonucunda indirimli kayıt süresinin 7 Kasım 2013 akşamına dek uzatılmasını sağladık.

Toplam katılımcı sayısı şimdiden geçen yıldan 200 fazla olan ve geçen yıla göre %20 daha çok -90 ülkeden 1400- bildiri özeti gönderilen; 150’den çok bilimsel oturumun yer alacağı Kardiyak Görüntülemenin her alanındaki yenilikleri derinlemesine kapsayan bu dört günlük toplantıya uluslararası yolculuk maliyeti ve zahmeti olmadan katılmanız, gelecekte de benzer uluslararası toplantıların Türkiye’de yapılması çabalarımıza güç verecektir. 

Ayrıntılı bilimsel programına http://www.escardio.org/congresses/euroecho2013/Pages/welcome.aspx?hit=nav adresinden erişebileceğiniz toplantının Ana Temaları Kalp Yetersizliği ve Girişimsel Kardiyolojide Görüntüleme olacaktır.

 

Başarı dilekleri ve saygılarımla.

Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol 
Genel Sekreter