TKD YAYINLARI

Arda Türkmen ile Sosyal Medyada Başlayan Sağlık Hareketine Siz de Katılın!

tkd.org.tr




Türkiye’deki yüksek kalp krizi oranlarına farkındalık yaratmak için,
Dünya Kalp Gününde sosyal medyada yepyeni bir sağlık hareketi başlatıyoruz.
Siz de sevdiklerinizin kalp sağlığını korumasına yardımcı olmak için
onlara kalp dostu bir görev verin.
 Bu görevinizi anlattığınız videonuzu #artikkalplersusmasin hashtag’i ile
 Instagram veya Facebook hesabınızdan paylaşın.

Hadi Artık Kalpler Susmasın! #artikkalplersusmasin

Ünlü şef Arda Türkmen de Artık Kalpler Susmasın diyenlerden…
Siz de sevdiklerinizin kalp sağlığını korumasına yardımcı olmak için
onlara kalp dostu bir görev verin.
Bu görevinizi anlattığınız videonuzu #artikkalplersusmasin hashtag’i
ile Instagram veya Facebook hesabınızdan paylaşın.

Hadi Artık Kalpler Susmasın!  #artikkalplersusmasin

Sevdiklerinizin kalp sağlığını korumasına yardımcı olmak için onlara kalp dostu bir günlük bir görev verin. Görevi anlattığınız videonuzu #artikkalplersusmasin hashtag’i ile Instagram veya Facebook hesabınızdan paylaşın. En yaratıcı videoyu paylaşan 5 kişiden biri siz olun, Arda Türkmen ile kalp dostu bir yemek yeme şansını yakalayın.

YARIŞMA KATILIM KOŞULLARI:

  1. Yarışma 29.09.2016 (00.01) – 14.11.2016 (23.59) tarihleri arasında Instagram ve Facebook platformları üzerinden gerçekleşecektir.
  2. Sosyal medya kullanıcıları yarışmaya katılabilmek için Instagram ve Facebook sayfalarından yapacakları paylaşımları herkese açık olarak düzenleyip,  kalp sağlığıyla ilgili belirledikleri mesajları video olarak #artikkalplersusmasin veya #artıkkalplersusmasın hashtag’i ile paylaşacaklardır.
  3. Yarışmaya katılacak kişilerin 18 yaş ve üstü olması gerekmektedir. 18 yaşından küçük olanlar, yarışmaya katılsa ve yarışmayı kazansa dahi ödül kazanamaz.
  4. Yarışmaya Türk Kardiyoloji Derneği üyeleri ve aileleri, AstraZeneca çalışanları ve aileleri katılamaz, katılsa ve yarışmayı kazansa dahi ödül kazanamaz.
  5. Yarışmaya katılımın geçerli olması için; videodaki önerilerin kalp sağlığı ile ilgili Madde 8’de belirlenmiş önerilerden seçilmesi, seçilen bir kişiye görev atanarak ilgili kişinin hesabına yönlendirme yapılması, #artikkalplersusmasin veya #artıkkalplersusmasın hashtag’inin kullanılması gereklidir.
  6. Madde 8’de belirtilen kalp dostu görevler dışında verilecek görevlerden kaynaklı yaşanabilecek sağlık problemleri için Türk Kardiyoloji Derneği sorumlu tutulamaz.
  7. Madde 8’de belirtilen kalp dostu görevler için, görev atanacak kişinin doktor kontrolünde ve doktorunun onayı sonrasında bu görevleri tamamlaması gerekmektedir. Sağlık durumundan şüphe ettiğiniz kişiler için kalp dostu görevler vermeyiniz.
  8. Yarışmada kullanabileceğiniz kalp dostu görevler şunlardır;

    -Günde 10.000 adım
    -Yemeklerde tuz kullanımının azaltılması
    -Şeker tüketiminin azaltılması
    -Şekerli içecek tüketiminin azaltılması
    -Sigara kullanılmaması
     
  9. 15.11.2016 tarihinden itibaren gönderilen paylaşımlar yarışmaya dahil edilmeyecektir.
  10. Yarışma jürisi, Türk Kardiyoloji Derneği üyelerinden oluşacaktır.
  11. Kazanan yarışmacılar 2016 yılının Aralık ayında www.tkd.org.tr sitesinde ve Türk Kardiyoloji Derneği sosyal medya kanalları aracılığı ile açıklanacaktır. Türk Kardiyoloji Derneği sosyal medya kanalları aracılığı ile kazanan yarışmacılarla iletişime geçilecektir.
  12. Türk Kardiyoloji Derneği tarafından yarışma sonunda en yaratıcı video sahibi 5 kişiye, Arda Türkmen ile İstanbul/ Nişantaşı Central Restoran’da akşam yemeği hediye edilecektir.
  13. Kazanan kişinin İstanbul dışında ikamet ediyor olması durumunda tüm ulaşım ve konaklama masrafları Türk Kardiyoloji Derneği tarafından karşılanacaktır.
  14. Ödül, nakit paraya çevrilemez; kazanan yarışmacı kazandığı ödülü değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.

Sen de sevdiklerinle kalp dostu görevini #artikkalplersusmasin veya #artıkkalplersusmasın etiketiyle özgürce paylaş, Arda Türkmen ile Central Restoran’da akşam yemeği kazanma şansını yakala!