TKD YAYINLARI

Dr. Cavit Hamişeyev'i yitirdik; acımız büyük

tkd.org.tr




 

         

 

 

Azerbaycan Kardiyoloji Cemiyeti’nin, Türk Kardiyoloji Derneği’nin, Turk Dunyasi Kardiyoloji  Birliği’nin ve Avrupa Kardiyoloji Derneği’nin değerli üyelerinden, Bakü Tıp Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Cavit Hamişeyev’i yitirdik. Dr. Hamişeyev’in zamansız kaybı nedeniyle TDKB Başkanı Prof. Dr. Mahmut Şahin Azerbaycan Kardiyoloji Cemiyeti Başkanı Prof. Dr. Faik Kuliyev’e şu başsağlığı mesajını gönderdi:

 

 

Sayın Başkan Prof. Dr. Guliyev,

Cemiyetinizin ve TDKB’nin değerli üyelerinden, Baku Tıp Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Cavit Hamişeyev’in, evine giren hırsızların menfur saldırısı sonucu öldürüldüğünü büyük bir acıyla öğrendim.

Dr. Hamişeyev 2005 yılında Almatı-Kazakistan’da yapılan 5. Türk Dünyası Kardiyoloji Kongresi’nin hazırlık çalışmalarında da, Kongre sırasında da çok önemli ve değerli katkılarda bulunmuştu.

Benim de en değerli asistanlarımdan olan Dr. Hamişeyev aynı zamanda Turk Kardiyoloji Derneği üyesiydi.

En verimli döneminde yitirdiğimiz bu değerli genç meslektaşımızın acısını içimizde, anısını bundan sonraki çalışmalarımızda taşıyacağız.

Dr. Hamişeyev’in yeri doldurulamayacak büyük kaybı için size ve tüm Azerbaycan Kardiyoloji Cemiyeti’ne samimi taziyelerimi sunarım.

Saygılarımla.

 

 

Prof. Dr. Mahmut Şahin

Başkan