TKD YAYINLARI

Londra'daki ESC Kongresi'nde Diyabet Oturumumuz 29 Ağustos, Pulmoner HT Oturumumuz 31 Ağustos'ta; stant adresimiz “Ulusal Dernekler” Bölümünde P-110.

tkd.org.tr




Bu yıl 29 Ağustos – 2 Eylül arasında Londra’da yapılacak olan Avrupa Kardiyoloji Kongresi’nde “My NCS@ESC” başlıklı iki oturumumuz ve bir Quiz yer alacak:

  • My NCS@ESC - Mini Quiz / Diabetes ve “Saturday Sessions” içinde yer alan Implementation of multimodality imaging in the current ESC Guidelines konulu oturum 29 Ağustos 2015 Cumartesi 13.30 – 15.00 arasında, Regent's Park salonunda,
  • My NCS@ESC - Pulmoner HT Oturumumuz 31 Ağustos 2015 Pazartesi 16.30 – 18.00 arasında, Holland Park salonunda gerçekleşecek.

 

ESC Kongrelerinde ilk kez bu yıl gerçekleşecek bu oturum türlerinde değerli Oturum Başkanlarımızı ve Konuşmacılarımızı yalnız bırakmayacağınızdan eminiz.

Gerek bu oturumlarla gerekse Kongrenin öteki oturum ve gelişmeleriyle ilgili olarak üyelerimizin izlenimlerini her gün, Periscope sistemiyle, Twitter üzerinden “canlı yayınlayacağız”. Bu uygulamayı da bilimsel uzmanlık derneklerimiz arasında bir başka “ilk” olarak gerçekleştireceğiz. Canlı yayınlarımızın yayın saatlerini twitter mesajlarıyla duyuracağız. İzleyebilmek için tek yapmanız gereken, henüz yoksa, şimdiden mobil telefonunuza Periscope programını indirmeniz ve bir twitter hesabı açarak TKD’yi “takip etmeniz”.

30 Ağustos Pazar saat 13.00’te, yazarları arasında Başkanımız Prof. Dr. Lale Tokgözoğlu’nun da bulunduğu Prevention of Cardiovascular Diseases - From Current Evidence to Clinical Practice kitabının tanıtım kokteyli Brezilya Kardiyoloji Derneği standında olacak.

Londra Kongresinde de yine buluşma noktamız, “Ulusal Dernekler” Bölümünde, P-110 numaralı standımız olacaktır.

Gerek Türk ve yabancı meslektaşlarınızla randevulaşmak için, gerekse oturum aralarında dinlenmek ve öteki dernek üyelerimizle görüşmek için uğramanızı bekliyoruz.

Başarılı bir kongre dileği ve saygılarımızla.

Prof. Dr. Adnan Abacı
Genel Sekreter