TKD YAYINLARI

Genç Girişimselcilere TCT'de ödül olanakları: Genç Araştırmacı Ödülü ve Bedelsiz Kayıt Olanağı: International Fellows Case Competition. Son başvuru tarihi 16 Temmuz

tkd.org.tr




San Fransisko – ABD’de 11-15 Ekim’de yapılacak TCT Kongresi’nde Genç Girişimselcilere ödül olanakları açıklandı: 10.000 USD tutarında Genç Araştırmacı Ödülü ve International Fellows Case Competition ile Bedelsiz Kayıt Olanağı.

Thomas J. Linnemeier Spirit of Interventional Cardiology Young Investigator Award’a 11 Ekim 1975’ten sonra doğmuş ve Girişimsel Uzmanlığını alalı 5 yıl dolmamış Girişimsel Kardiyologlar 3 Ağustos’a dek başvurabiliyorlar.

En iyi 3 olgunun sahiplerine TCT Kongresi’ne Bedelsiz Kayıt Olanağı verilecek olan International Fellows Case Competition’a ise 11 Ekim 1975’ten sonra doğmuş olanlar katılabilecekler. En iyi 4.-9. Olgularsa özel bir oturumda sunulacak ve içerinden en başarılı olan katılımcılar tarafından belirlenip ödüllendirilecek. Bu yarışma için son başvuru tarihi 16 Temmuz. Katılacak adayların eğitim statüleriyle ilgili olarak Baş Asistanlarından ya da kurum yetkililerinden bir Tavsiye Mektubu alıp olgularıyla birlikte bu mektubu da sisteme yüklemeleri gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Başarılı dilekleri ve saygılarımızla.

Prof. Dr. Adnan Abacı
Genel Sekreter
Prof. Dr. Ömer Göktekin
TKD-Girişimsel Başkanı