TKD YAYINLARI

TKD Kardiyak Rehabilitasyon Anketini cevaplamaya davetlisiniz.

tkd.org.tr


Değerli Üyemiz,


Kardiyak rehabilitasyonun önemi, kalp ve damar hastalarında bir multidisipliner tedavi yöntemi olarak hızla artmaktadır. Öneminin bilinmesine karşın, Türkiye’de ne yazık ki, kardiyak rehabilitasyon faaliyetleri istenen düzeyde değildir.
Derneğimizin çatısı altında faaliyet gösteren Kardiyak Rehabilitasyon Altkurulumuz derneğe yeni politikalar önermek istiyor.

Daha sağlıklı önerilerde bulunulabilmesi için, Türkiye’deki mevcut durumu belirlemek ve üyelerimizin kardiyak rehabilitasyon konusundaki düşüncelerini öğrenmek büyük önem taşımaktadır.

Yaklaşık 5 dakikanızı ayırarak TKD Kardiyak Rehabilitasyon Anketi’ni doldurmanızın bu amaç için büyük yardımı olacaktır.

Kardiyak rehabilitasyonun organizayonu ile ilgili bir fikrinizin olmadığı durumlarda Dünya Sağlık Örgütü, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’daki kılavuz ve uygulamaları incelemenizi arzu ederiz.

Elde edilen bilgiler kimlik belli olacak şekilde herhangi bir yolla kullanılmayacaktır. Bununla birlikte, sonuçların meslektaşlarımızla paylaşılması için ulusal/uluslar arası kongrelerde bildiri ya da yayın yapılabilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

 

Prof. Dr. Mustafa Kemal Erol         Prof. Dr. Mehmet Uzun

TKD Genel Sekreteri                    TKD Kardiyak Rehabilitasyon Alt Kurul Başkanı

 

Anket için Tıklayınız.