TKD YAYINLARI

Genç Kardiyologlarımızdan Başarı haberleri devam ediyor: EuroEcho 2017

tkd.org.tr




Genç kardiyologlarımızın başarılarına bir yenisi daha eklendi. Türk Kardiyoloji Derneği Genç Kardiyologlar üyesi ve "EACVI HIT Türkiye Kardiyovasküler Görüntüleme Temsilcisi" Dr. Özge Özden Tok, geçtiğimiz hafta Lizbon’da düzenlenen EuroEcho 2017 Kongresi sırasında EACVI Education Grant’e (İngiltere’de 6 ay süre ile kardiyak MR eğitim bursu) layık görülerek hepimizi gururlandırdı.

EuroEcho 2017 Kongresinde, yine genç kardiyologlarımızdan Dr Tuğba Kemaloğlu Öz, Dr Serkan Ünlü ve Dr Özge Özden Tok, HIT (Young  Imagers of Tomorrow)  olarak ana programda konuşmacı ve tartışmacı olarak yer aldılar.

Kongrede bu yıl ülkemizden çoğunluğu genç kardiyologlar tarafından olmak üzere 36 bildiri ve olgu sunuldu. Başarı ile tamamlanan EACVI-TKD ortak oturumunun ana konu başlığı ise: ‘Putting the right perspective on Strain Imaging, is it all about GLS?’ idi. Lizbon’da ülkemizi başarı ile temsil eden başta EACVI Yönetim Kurulu üyesi Dr. Elif Sade ve programda konuşmacı olarak yer alan üyelerimiz olmak üzere burs desteğine layık görülen Dr. Özge Özden Tok ve bildiri sunan tüm üyelerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.